BUIKDANS WORKSHOPS 2019 bij de Buikdanslijn,

Eikenweg 66, 1092 CB AMSTERDAM OOST


RITUELE BUIKDANS , GODDESS DANCE, HEALING BELLYDANCE

4x op Vrijdagochtend 22, 29 november en 6, 13 december 2019 van 11.00u - 12u30u, 72,-€.

Healing Bellydance op 4 vrijdag-ochtenden ! Terug naar de symboliek in de buikdansbewegingen, leren voelen wat de bewegingen in je energieveld teweegbrengen : verdieping dus. Dansen in formaties zoals eeuwen geleden priesteressen voor ons hun patronen al insleten en dwalen langs oeroude danspaden ...

Een avontuurlijke dansreis in de eeuwigheid van de tijd

Her inner je ...


INSCHRIJVEN VOOR DE WORKSHOPS :


1) Stuur ons een mailtje, met je naam, telefoonnummer en e-mail adres, en vermeld datum en titel van de workshop.
2) Maak dan BINNEN 3 dagen het totale workshop-bedrag over op

IBAN : NL43 INGB 0001 3358 09 van Buikdanswinkel, Amsterdam, onder vermelding van je naam en titel en datum workshop(s).
BIC : INGBNL2A
3) Als je cursusbedrag is aangekomen, DAN ben je DEFINITIEF ingeschreven. Wij bevestigen dan je inschrijving per e-mail.

annuleren


WHIRLING EN SLUIERTECHNIEKEN - Zaterdag 6 juli 2019 , 11.00u - 13.00u, 33,-€.

Sluieren en draai-technieken horen bij elkaar en bij de Orientaalse dans. Maar kan jij ook wervelen zonder draaierig te worden en blijven GENIETEN van het mysterieuze spel met de sluier? In deze workshop leer je technieken om je te sluieren en te ontsluieren om je publiek te betoveren. Je leert wervelen ZONDER draaierig te worden en hoe je whirling skills kan opbouwen en verbeteren. Sluiers zijn op bestelling verkrijgbaar in de Buikdanswinkel van Shaheen en tijdens de workshop te koop.Wij dansen met rechthoekige en met halfronde sluiers.
Lokatie : Buikdansstudio, Eikenweg 66, 1092 CB Amsterdam Oost.

workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles Foto's Ronnos


"ZILLS 'n DRILLS. " Zondag 7 juli 2019, 13.00-16.00u, 45,-€.

Een intensieve, zinderende workshop waar je lang plezier van hebt!

Zills : Jezelf begeleiden met zills, of sills, sagat of vingercymbaaltjes geeft je als buikdanseres nieuwe mogelijkheden om je show op een hoger niveau te brengen. Shaheen leert je verschillende ritmes met sills te begeleiden (4/4, 9/8).
Drills - het steeds weer herhalen van vaste passencombinaties - leren je de bewegingen beter af te werken, nauwkeuriger in het ritme te dansen en natuurlijk geven drills je de mogelijkheid om je aandacht ook op je expressie en attributen als sluier, stok of sills te richten, zonder verlies van de kwaliteit van je bewegingen. Shaheen - met een jarenlange danservaring - geeft ook veel aandacht aan een goede basis-danshouding, die je op lange termijn je lichaam en je danscarriere ten goede komt. Een aanrader voor wie haar dans wil verdiepen !
Alle niveau's : van beginsters tot gevorderden.
Sills zijn ook te koop tijdens de workshop, van lichte beginners-zills, tot zware, professionele optreed-vingercymbaaltjes.

Lokatie : Buikdansstudio, Eikenweg 66, 1092 CB Amsterdam Oost.

workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles


BUIKDANSREIS LANGS DE CHAKRA'S - Zondag 21 juli 2019 , 13.00u - 17.00u, 50,-€.

Een heerlijke, veelkleurige dag met een grote variatie aan buikdansbewegingen en buikdansmuziek.

In deze workshop reis je met Shaheen buikdansend langs de chakra 's. Je ervaart welke buikdansbewegingen bij welke chakra passen. Elke chakra heeft haar eigen energie, eigen ritmes en soms zelfs eigen dansstijl !

Breng je sluier mee, want ook sluierdansen komt aan bod.

Lokatie : Buikdansstudio, Eikenweg 66, 1092 CB Amsterdam Oost.