BUIKDANS WORKSHOPS 2019 bij de Buikdanslijn,

Eikenweg 66, 1092 CB AMSTERDAM OOST


De Magie van Vrouwelijkheid 2019 : LENTE-VERWEN-WORKSHOP ! : om tot rust te komen, om weer op te laden en om de Godin in jezelf te voeden.

een Dans en Healing-DAG voor Vrouwen : Zondag 10 februari 2019 11-17u

Thema van deze Magie workshop : ONTKIEMEN. Een dag om op te laden, om je energie te verfrissen en om uit te kijken naar de eerste tekenen van de lente. Creëer je mooie dingen voor jezelf in de komende tijd met de Maan-Magie van Vrouwelijkheid!

Al 20 jaar lang geeft Buikdanseres Shaheen de Magie van Vrouwelijkheid workshops. Deze zijn zeer geliefd zijn bij haar cursisten, omdat de Magie je inspireert en zowel rust als energie geeft. Wij maken gebruik van o.a. Buikdans, Rituele Buikdans, Trance Dans, Maandans, Visualisatie, Creatieve technieken, Klankhealing, Mantra-zingen, Godinnenleer, Yoga en Zacht Lichaamswerk.
In de Magie van Vrouwelijkheid leer je ook technieken om de wensen in je leven werkelijkheid te laten worden. Je hebt voor deze dag geen buikdanservaring nodig.
Dit is het ideale cadeau voor jezelf en je vriendinnen! Een moment om thuis te komen bij jezelf!
Heb je interesse geef je op tijd op!
Prijs : 75,-€, inclusief materiaal, thee, lekkers en een lichte lunch in de pauze. Overnachten in Amsterdam, kamers te huur tegen aangepast tarief vlakbij de Buikdansstudio, vraag ons om de info.

workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles, bellydance, bellydance workshop Amsterdam


MINDFUL BELLYDANCE Spring Edition, rust in je lichaam, ruimte in je hoofd !

WEGENS SUCCES OPNIEUW ! 4x op Vrijdagochtend 5, 12, 19 en 26 april 2019: 11.00u - 12u30u 70,- €.

Een combinatie van meditatie en buikdansen 4 vrijdag-ochtenden als afsluiting / rustpunt aan het einde van je werk-week, en zacht begin van je weekend ! Je hebt geen dans- en meditatie ervaring nodig voor deze Mindful Bellydance ochtenden. Je leert in deze ochtenden verschillende manieren om zelf bij je rust te komen en neemt deze waardevolle technieken dus mee naar huis voor de toekomst!

Mindful Bellydance : helpt je ontspannen, je wordt er blijer van, voelt je rustiger en dichter bij jezelf ... Dit waren een paar reacties van deelneemsters uit de vorige groep.

Don't hesitate ... Meditate !

workshop, buikdans, meditatie, mindfulness, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, bellydance, technieken, buikdansen, buikdansles


INSCHRIJVEN VOOR DE WORKSHOPS :


1) Stuur ons een mailtje, met je naam, telefoonnummer en e-mail adres, en vermeld datum en titel van de workshop.
2) Maak dan BINNEN 3 dagen het totale workshop-bedrag over op

IBAN : NL43 INGB 0001 3358 09 van Buikdanswinkel, Amsterdam, onder vermelding van je naam en titel en datum workshop(s).
BIC : INGBNL2A
3) Als je cursusbedrag is aangekomen, DAN ben je DEFINITIEF ingeschreven. Wij bevestigen dan je inschrijving per e-mail.

annuleren


"ZILLS 'n DRILLS. " Zondag 8 juli 2018, 13.00-16.00u, 45,-€.

Een intensieve, zinderende workshop waar je lang plezier van hebt!

Zills : Jezelf begeleiden met zills, of sills, sagat of vingercymbaaltjes geeft je als buikdanseres nieuwe mogelijkheden om je show op een hoger niveau te brengen. Shaheen leert je verschillende ritmes met sills te begeleiden (4/4, 9/8).
Drills - het steeds weer herhalen van vaste passencombinaties - leren je de bewegingen beter af te werken, nauwkeuriger in het ritme te dansen en natuurlijk geven drills je de mogelijkheid om je aandacht ook op je expressie en attributen als sluier, stok of sills te richten, zonder verlies van de kwaliteit van je bewegingen. Shaheen - met een jarenlange danservaring - geeft ook veel aandacht aan een goede basis-danshouding, die je op lange termijn je lichaam en je danscarriere ten goede komt. Een aanrader voor wie haar dans wil verdiepen !
Alle niveau's : van beginsters tot gevorderden.
Sills zijn ook te koop tijdens de workshop, van lichte beginners-zills, tot zware, professionele optreed-vingercymbaaltjes.

Lokatie : Buikdansstudio, Eikenweg 66, 1092 CB Amsterdam Oost.

workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles


WHIRLING EN SLUIERTECHNIEKEN - Zaterdag 14 juli 2018 , 11.00u - 13.00u, 33,-€.

Sluieren en draai-technieken horen bij elkaar en bij de Orientaalse dans. Maar kan jij ook wervelen zonder draaierig te worden en blijven GENIETEN van het mysterieuze spel met de sluier ??? In deze workshop leer je technieken om je te sluieren en te ontsluieren om je publiek te betoveren. Je leert wervelen ZONDER draaierig te worden en hoe je whirling skills kan opbouwen en verbeteren. Sluiers zijn op bestelling verkrijgbaar in de Buikdanswinkel van Shaheen en tijdens de workshop te koop.Wij dansen met rechthoekige en met halfronde sluiers.
Lokatie : Buikdansstudio, Eikenweg 66, 1092 CB Amsterdam Oost.

workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles Foto's Ronnos


BUIKDANSRITMES IN THE SPOTLIGHT ! Zondag 22 juli 2018 , 12.30u - 16.00u, 50,-€.

Buikdansmuziek en Oriëntaalse muziek is opgebouwd uit ritmes die sterk verschillen van Westerse Ritmes. Shaheen legt je uit hoe verschillende Oriëntaalse ritmes in elkaar zitten, hoe je de ritmes kan herkennen, en welke bewegingen je er op kan doen. Zij legt de ritmes uit aan de hand van bekende en minder bekende muziekstukken, en begeleidt de danseressen op haar darbuka.
In deze workshop behandelen wij oa het maqsoum, masmoody, tchiftetelli, malfoof, beledi, saidi en 9/8 ritme

Deze workshop verrijkt je dans en is een MUST voor elke buikdanseres die haar dans wil verdiepen en meer van haar buikdans-muziek wil begrijpen!

Lokatie : Buikdansstudio, Eikenweg 66, 1092 CB Amsterdam Oost.

workshop, buikdans, amsterdam, buikdansworkshops, buikdanslessen, buikdans, choreografie, technieken, buikdansen, buikdansles Foto : Ronnos